Συνταγές
Κοτόσουπα με σάλτσα μουστάρδας, μάνγκο, κανέλλα και τριμμένο καρύδι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Κοτόσουπα Από Μεξικό! Τοπική συνταγή της Τιχουάνα
Η συνταγή είναι από Χρήστος Κατσικογιάννης – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
-1 κοτόπουλο 3 kg.
-1 σακουλάκι τριμμένο καρύδι
-1 γιαούρτι πρόβειο
-1 μουστάρδα σαμροκ πικάντικη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μιά κατσαρόλα με νερό βάζουμε το κοτόπουλο να βράσει για 1 ώρα , όταν βράσει βάζουμε μέσα το γιαούρτι και το ψιλοκομμένο μάνγκο.
Όταν πήξει, βάζουμε την μουστάρδα σαμροκ!! Ίσως να βάζατε και ένα σφηνάκι τεκίλα για πιο ένταση στη γεύση.
Όταν όλα πήξουν κατεβάζουμε μη γίνει νιανιά και ρίχνουμε το τριμμένο καρύδι.
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και ρίχνουμε λίγο βασιλικό στο τέλος.
Η συνταγή είναι από Χρήστος Κατσικογιάννης – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο.
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για τις πιο τραγανές μπισκοτομπουκιές με μόνο 3 υλικά.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Helena’s Greek cooking”
Υλικά:
-1 κούπα ηλιέλαιο
-1/4 κούπα άχνη ζάχαρη
-3 κούπες αλεύρι ζαχαροπλαστικής ή για όλες τις χρήσεις
-βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όλα τα υλικά μαζί να γίνει ένα ζυμαράκι που δεν θα κολλά στα χέρια μας.
Αφήνουμε 30 λεπτά στο ψυγείο.
Πλάθουμε μπαστούνια, τα χαράζουμε με ένα πιρούνι και τα κόβουμε λοξά.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνα πάνω σε χαρτί ψησίματος.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά περίπου δεν θα ροδίσουν.
Αφού κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Helena’s Greek cooking”