Συνταγές
Τι λες τώρα; Μόλις τελείωσαμε τα πιο νόστιμα παγωτίνια
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Υλικά:
500 γρ φυτική κρέμα γάλακτος παγωμένη,300 γρ ζαχαρουχο γάλα,1 βανίλια,300 γρ κουβερτουρα λιωμένη,και φυσικά ξυλάκια
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την φυτική ρίχνοντας σε δόσεις το ζαχαρουχο και την βανίλια
Βάζουμε το μίγμα σε ένα τάπερ και το τοποθετούμε κατάψυξη για λίγες ώρες να παγώσει
Κόβουμε λαδόκολλα σε κομματάκια και βγάζοντας το παγωτό από την κατάψυξη παίρνουμε μίγμα και το βάζουμε πάνω στο κομματάκι λαδόκολλας
Με ένα μαχαίρι δίνουμε το σχέδιο βάζουμε και το ξυλάκι
Τα τελειώνουμε όλα και τα βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν
Λιώνουμε την κουβερτουρα σε Μπεν Μαρί
Βγάζουμε τα παγωμένα παγωτινια και τα βουτάμε ένα ένα στην σοκολάτα!Τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα και ξανά πίσω κατάψυξη
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για εύκολα και σπιτικά παγωτάκια σάντουιτς.
Η Συνταγή είναι από κ. Αλεξάνδρα Κυριάκη– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
1 πακ μπισκότα πτιμπερ κακάο
1 φυτική κρέμα 500 μλ παγωνενη
1 ζαχαρούχο παγωμενο
1βανιλια
2 κ.σ γεμάτες κακάο
1 κ.σ μέλι
Εκτέλεση
Χτυπάμε την φυτική κρέμα να γίνει σαν γιαούρτι προσθέτουμε το ζαχαρούχο το κακάο την βανίλια και το μέλι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχω μια απαλή κρέμα.Βαζουμε στην καταψυξη 1 ώρα να παγώσει και μετά ξαναχτυπάμε άλλη μια φορά να αφρατέψει.
Σε ένα σκεύος βάζουμε μια στρώση μπισκότα με την Καλη πλευρά από κάτω στρώνουμε την κρέμα σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα με την Καλη μεριά από επάνω.Βαζουμε μια ώρα στην κατάψυξη και μετά με ένα μαχαίρι χωρίζουμε τα κομμάτια.
Τα αφήνουμε να παγώσουν καλά
Τα υλικά είναι για 16 παγωτάκια
Η Συνταγή είναι από κ. Αλεξάνδρα Κυριάκη– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.