Συνταγές
Μπισκότα ινδοκάρυδου, καλύτερα και από του εμπορίου! Θα μας θυμηθείτε..
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ελενη Σιδηροπουλου -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
Υλικά:
250 γρ. Ινδοκαρυδο
2 κουτ.σουπ. Αλεύρι
2 κουτ.σουπ. βουτυρο
2 βανιλιες
180 γρ. Ζαχαρη
4 μέτρια αυγά
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το ινδοκάρυδο, με το αλεύρι, τη ζάχαρη, τις βανίλιες και προσθέτουμε μέσα σε αυτό το λιωμένο βούτυρο και τέλος ρίχνουμε και τα αυγά, που τα έχουμε προηγουμένως χτυπήσει με ένα σύρμα
Μόλις τα ανακατέψουμε γίνεται μια μαλακή ζύμη, για αυτό τη βάζουμε μόνο για 10 λεπτά στο ψυγείο μέχρι να σφίξει λίγο
Ύστερα με ένα κορνεδάκι ή με ένα κουπατ δίνουμε το σχήμα που θέλουμε και από πάνω βάζουμε το κερασάκι
Βγαίνουν περίπου 20 κομμάτια
Ψήνουμε στους180-190 βαθμούς ανάλογα με τον φούρνο στις αντιστάσεις για 20 λεπτά περίπου
Καλή απόλαυση και καλή επιτυχία σε όσους δοκιμάσουν να φτιάξουν τα πιο λαχταριστά μπισκότα ινδοκάρυδου!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ελενη Σιδηροπουλου-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”