Συνταγές
Πάρα πολύ ωραία δίχρωμα μπισκοτάκια, χωρίς καν μίξερ
Η Συνταγή είναι από Γιούλα Λαμπρογεωργου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. μαργαρίνη ( θερμοκρασία δωματίου)
200 γρ.ζαχαρη άχνη
1 αυγό
2 κσ νισεστε
2 βανιλιες
1 μπέικιν
430γρ αλεύρι γ.ο.χ.
2 κσ κακάο
2 κσ αλεύρι γ.ο.χ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σέ μία λεκάνη ανακατεύουμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη άχνη προσθέτουμε το αυγό το νισεστε τις βανιλιες το μπέικιν ανακατεύουμε για λίγο και στην συνέχεια προσθέτουμε τα 430 γρ αλεύρι.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο μπάλες στην μια προσθέτουμε τις 2 κσ κακάο και στην άλλη τις 2 κσ αλεύρι. Ανοίγουμε τις ζύμες σε χοντρό φύλλο.
Με ένα καπάκι από ποτό κόβουμε τις ζύμες σε κυκλακια. Σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος τοποθετούμε τα μπισκοτάκια 4 κυκλακια από την ζύμη με το κακάο και 4 από την λευκή ζύμη εναλλάξ.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά περίπου.
Η Συνταγή είναι από Γιούλα Λαμπρογεωργου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.