Συνταγές
Μπατζίνα με αλεύρι ολικής – έγινε πεντανόστιμη
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Μαρία Βασιλακοπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
500 γραμ φέτα
2 κολοκυθάκια μέτρια 2. 1/2 ποτηρι νερό
1 κρασοπότηρο λάδι
Βιτάμ
αλεύρι όσο πάρει να γίνει ένας χυλός
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβω τα κολοκυθάκια σε μια λεκάνη ρίχνω το νερό το λάδι όχι όλο κρατώ και λίγο να ρίξω από πάνω τρίβω τη φέτα μια πρεζα αλάτι μια πρεζα ζάχαρη και το αλεύρι εγώ έριξα και λίγο πιπέρι μαυρο στρώνω λαδόκολλα στο ταψί βάζω βιτάμ
ρίχνω το χυλό το υπόλοιπο λάδι και μικρά κομμάτια βιτάμ και ψήνω στους 230 βαθμούς αντίσταση 1 ώρα και 10 λεπτά ανάλογα τον κάθε φούρνο
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ! Καλή επιτυχία αν δοκιμάσετε να την φτιαξετε!!
Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα μας Θυμηθείς
Η Συνταγή είναι από Μαρία Βασιλακοπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.