Συνταγές
Ωραιότατο φαγητό, λουκούμι γίνεται – Υπέροχο αγαπημένο μοσχαράκι λεμονάτο κατσαρόλας
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
1 Κιλό κρέας σε μπουκιές από ελιά
3 Κρεμμύδια
2 Καρότα
2 Δαφνόφυλλα,,3 μπαχάρι
2 Κουταλιές καλά γεμάτες κορν φλάουρ
Χυμό από δυο λεμονιά!
Αλάτι ,πιπέρι
Ξύδι για το σβήσιμο
1 Ποτήρι του κρασιού κρασί ότι έχετε
Λίγο λάδι για το τσιγάρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε πρώτα σκέτο το κρέας στην κατσαρόλα!!Μόλις φύγουν τα υγρά του το σβήνουμε με το ξύδι,μετά ρίχνουμε το λάδι τα κρεμμύδια τα καρότα σε ροδέλες και τσιγαρίζουμε
Σβήνουμε με ένα ποτήρι σχεδόν γεμάτο κρασί , περιμένουμε να εξατμιστεί το κρασί και ρίχνουμε αλάτι πιπέρι τα δαφνόφυλλα τα μπαχάρια νερό και σκεπάζουμε
Τελος όταν είναι έτοιμο και μένει το ανάλογο νερό του μέσα διαλύουμε τις δυο κουταλιές κορν-φλάουρ και τις ανακατεύουμε με το χυμό από τα δυο λεμόνια και το ρίχνω μέσα στην κατσαρόλα δεν ανακατεύουμε κουνάμε την κατσαρόλα ,πήζει κατευθείαν και σερβίρουμε με ρύζι η πατάτες τηγανιτές
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.