Παγωτα
Με αυτή τη συνταγή για μαλακό παγωτό χωρίς κρυστάλλους και χωρίς παγωτομηχανή, θα ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Φτιάχνεται γρήγορα, έχει τρία χρώματα / γεύσεις και είναι χωρίς παγωτομηχανή – τι άλλο θες για το πιο πεντανόστιμο παγωτό!
H συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL
Υλικά
660 ml. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
40 γρ. κακάο σκόνη
1 κτσ. υγρή βανίλια
3 κτσ. νηστίσιμη μπίττερ κρέμα κακάο(sisinni)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το μισό ζαχαρούχο γάλα με το κακάο.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος έως ότου να σχηματιστούν κορφές. Προσθέτουμε το υπόλοιπο μισό ζαχαρούχο γάλα, την υγρή βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Αδειάζουμε το μισό μίγμα από τη σαντιγύ στο μίγμα με το κακάο και ανακατεύουμε.
Σε μία φόρμα 30Χ11 εκατοστά αδειάζουμε διαδοχικά, μίγμα από το μπωλ με το κακάο, μίγμα από τη σαντιγύ και ξανά μίγμα από το κακάο.
Διαδοχικά περνάμε ξανά με μίγμα από τη σαντιγύ, μίγμα από το κακάο και πάλι μίγμα από τη σαντιγύ και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία.
Αδειάζουμε 3 κτσ. νηστίσιμη μπίττερ και ανακατεύουμε με ένα ξυλάκι.
Καλύπτουμε τη φόρμα με μεμβράνη και τη βάζουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.
Δες στο παρακάτω βίντεο ολα τα βήματα για να εκτελέσεις την πιο νόστιμη συνταγή για παγωτά “χωρίς παγωτομηχανή”
Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι..
H συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL