Γλυκα
Καρύδες ( Ινδοκάρυδο) Πολύ εύκολο και γρήγορο!!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Μαθαίνουμε πως να κάνουμε τις αγαπημένες μας καρύδες! Τέλειο γλύκισμα για να μας κρατάει συντροφιά με τον καφέ μας!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από την κ. Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou
Υλικά
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
400 gr ινδοκάρυδο
2 βανίλιες
Γλυκό του κουταλιού κεράσι
Εκτέλεση
Ξεκινάμε την συνταγή ανακατεύοντας το ζαχαρούχο γάλα, την καρύδα και τις βανίλιες, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας. Μόλις είναι έτοιμο, πλάθουμε με τα χέρια μας μπαλίτσες και κάνουμε με το δάχτυλο μας στην μέση μια λακουβίτσα.
Στην λακουβίτσα, τοποθετούμε ένα κεράσι.
Τέλος, βάζουμε τις καρύδες σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τις ψήνουμε για 10-12 λεπτά στον φούρνο, στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Οι καρύδες μας είναι έτοιμες! Καλή απόλαυση και καλή επιτυχία!
Η Συνταγή είναι από την κ. Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou