ΥΛΙΚΑ
-Κρέμα
12 κουταλιές της σούπας κορν φλάουερ
12 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
2 λίτρα γάλα
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το 1 λίτρο γάλα και την ζάχαρη να βράσει. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το άλλο λίτρο και διαλύουμε το κορν φλάουερ. Όταν βράσει το γάλα ρίχνουμε το κορν φλάουερ και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα.
-Σιρόπι
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι ζάχαρη
2 βανίλιες
¼ χυμό λεμονιού
Βράζουμε το σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει.
-Ζελέ
Το κάνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.