Συνταγές
ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ – ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “George Chatzigiatroudakis -Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”
ΥΛΙΚΆ
1 κιλό ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΨΗΜΕΝΟΥΣ 20 λεπτά ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ
150 γρ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΛΙΩΜΈΝΗ
100 γρ ΣΟΚΟΛΆΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
5 κουτ σούπας ΗΛΙΕΛΑΙΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
300 γρ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ
3 κουτ σούπας ΗΛΙΕΛΑΙΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ 1000 ΓΡ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ 150 ΓΡ ΛΙΩΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ 100 ΓΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΈΨΑΜΕ ΜΕ 5 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ
ΕΔΩ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ … ΜΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΤΟΚΟΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ 8-10 ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ 1-2 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ 300 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΗΡΟΥΝΙΟΥ ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ
ΑΦΟΥ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΡΑΜΕΛΟΧΑΡΤΟ Η ΤΑ ΤΥΛΑΜΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “George Chatzigiatroudakis -Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”