Συνταγές
Εξαιρετικό γιουβέτσι μοσχαράκι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από ” Gogo Samiou – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω το κρέας που είναι από στήθος με δυο μεγάλα κρεμμύδια, σβήνω με μισό ποτήρι του κρασιού κρασί, μετά ρίχνω αλάτι πιπέρι μπαχάρι σπιτική σάλτσα και μια κουταλιά σούπας πελτέ κανέλα και νερό..Μόλις βράσει το κρέας προθερμαίνω τον φούρνο
ρίχνω αρκετό νερό μετά στην κατσαρόλα κ αφήνω να πάρει βράσει βάζω το κρέας στο ταψί και ρίχνω το καυτό ζουμί … ρίχνω και το κριθαράκι μέσα στο 1 κιλό κρέας μισό πακέτο και κάτι, και βάζω στο φούρνο και ψήνω στους 220 μέχρι να ψηθεί
Μέχρι το τέλος ανακατεύω 3 -4 φορές αφήνω περίπου 20 λεπτά ..στο τέλος σβήνω και αφήνω λίγο να κρατάει.. μέχρι να σερβίρω για να φάμε φουσκώνει και χυλώνει από μόνο του..!!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από ” Gogo Samiou – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Είναι ωραίο να δοκιμάζεις νέες γεύσεις στην κουζίνα σου.. Η μαγειρική δεν τελειώνει ποτέ και σαν το σπιτικό δεν έχει.. Δες παρακάτω άλλη μια νόστιμη συνταγή .. Το φαγητό μας σήμερα, γιαπράκια ! – Από τα ωραιότερα πιάτα της μαμάς
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Κατερινα Μαδικα – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Υλικά
1 κιλό κιμά ανάμικτο.
1ποτηρι του νερού ρύζι Καρολίνα.
2 ποτήρια ελαιόλαδο.
2 κρεμμύδια.
Σάλτσα ντομάτας δικιά μου
3 κουταλιές σούπας πουμαρό.
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, πιπέρι ,μοσχοφίλερο, ρίγανη, πιπέρι κόκκινο γλυκό, ξινό λεμόνι, φύλλα δάφνης κόκκους πιπέρι.
1 λάχανο
Εκτέλεση
Ζεματίζουμε το λάχανο, αφαιρούμε τα σκληρά και τα στρώνουμε στην κατσαρόλα , βάζουμε φύλλα δάφνης και κόκκους πιπέρι.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο προσθέτουμε τις σάλτσες στη συνέχεια τον κιμά τα αφήνουμε στο τηγάνι για λίγο το βγάζουμε από το μάτι προσθέτουμε τα μπαχαρικά το ρύζι και τυλίγουμε .
Στο πάνω μέρος στρώνουμε πάλι φύλλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, νερό, κόκκινο πιπέρι, ξινό λεμόνι, και τα βάζουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά.
Μην ψάχνεις αλλού την επόμενη συνταγή. ΔΕΣ ΕΔΩ τις πιο νόστιμες συνταγές για γιαπράκια. Καλή σας όρεξη!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Κατερινα Μαδικα – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”