Σαλατες
Δοκιμάστε πατατοσαλάτα σαν ελαφρύ γεύμα ή συνοδευτικό με τα αγαπημένα σας κρεατικά.
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Μια δροσερή, πανεύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή για πατατοσαλάτα . Από τις πιο αγαπητές ελαφριές σαλάτες
Η συνταγή είναι από το κανάλι Konstantina’s Kitchen
Υλικά
– 1 κιλό πατάτες
– 150ml. ελαιόλαδο
– 1 μέτριο κρεμμύδι
– 2 κ.σ. μουστάρδα
– 2 κ.σ. ξύδι
– 1 χούφτα μαϊντανό
– αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε την συνταγή βράζοντας τις πατάτες σε νερό στο οποίο έχουμε προσθέσει αλάτι.
Αφού βγάλουμε τις πατάτες από το νερό, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους, σε ένα μπωλ.
Στον κάδο ενός μίξερ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι κομμένο σε κομμάτια, την μουστάρδα και το ξύδι, τον μαιντανό σε κομμάτια, αλάτι και πιπέρι. Αναμιγνύουμε καλά.
Στο μπωλ με τις πατάτες, αδειάζουμε ομοιόμορφα το μίγμα από το μίξερ και ανακατεύουμε.
Εννοείται πως επιβάλλεται να φτιάξεις διπλή δόση, κάθε συνταγή από αυτό το κανάλι είναι εγγύηση με σίγουρα νοστιμότατο αποτέλεσμα.
Για να διαλέξεις την επόμενη ξεχωριστή συνταγή σου για “πατατοσαλάτα” ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ !
Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι..
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:
Η συνταγή είναι από το κανάλι Konstantina’s Kitchen
Ανακαλύψτε συνταγές μαγειρικής.. Μπες τώρα στην κουζίνα και φύγαμε για πατατοσαλάτα με σος μουστάρδας
Υλικά
πατάτες
καρότο
κρεμμύδι ξερό λεπτοκομμένο
για τη σος μουστάρδας
λάδι
ξίδι
μουστάρδα
αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε τις πατάτες μαζί με τα καρότα σε μπόλικο νερό να
βράσουν και να μαλακώσουν καλά.
Όταν είναι έτοιμα,στραγγίζουμε το νερό.
Όσο είναι ακόμα ζεστές οι πατάτες και τα καρότα,
κόβουμε ακανόνιστα σε φέτες με ένα μαχαίρι.
Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
Βάζουμε στο multi λάδι,ξίδι,αλάτι και μουστάρδα.
Χτυπάμε καλά το μείγμα να γίνει σαν κρέμα.
Αδειάζουμε το μείγμα πάνω στα κομμένα υλικά.
Ανακατεύουμε απαλά και διορθώνουμε το αλάτι,αν χρειαστεί.
Αδειάζουμε σε μπολ και βάζουμε στο ψυγείο.
Στη συνταγή δε δίνω ποσότητες υλικών.
Μπορείτε να βάλετε όσες πατάτες
θέλετε και φυσικά σε μικρότερη δόση τα καρότα.
Το λαδόξιδο αυξομειώνεται ανάλογα με την ποσότητα των
υπόλοιπων υλικών.
ΠΗΓΗ