Συνταγές
Καιρός για το καλύτερο γιουβέτσι με κοτόπουλο στην κατσαρόλα με ζουμάκι να ζεστάνει το μέσα μας
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Geri Dako – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια Κατσαρόλα τσιγαριζουμε με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο το κοτόπουλο στήθος και μπούτια σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές αφαιρουμε απο την κατσαρόλα και προσθέτω ψιλοκομμένο κρεμμύδι μια μικρή σκελίδα σκόρδο προσθέτω ξανά το κοτόπουλο
βαζουμε φρέσκια ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη 2 κόκκους μπαχαρι λίγο πάπρικα Αλάτι και πιπέρι λίγο πελτε ντομάτας δεν το θέλουμε πολύ κόκκινο βάζο 2 κύβους ζωμό κότας ψυγείου σκεπαζω με νερό το κρέας και Αφήνω σε Χαμηλή φωτιά να σιγοβράζει να μαλακώσει.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βραζουμε νερό να κοχλάζει αφού βράσει το νερό προσθέτω αλάτι και βραζω την μανεστρα για πολύ λίγο αλ ντεντε τα συρωνο και τα τελειώνω στο βράσιμο στο ζουμί που εβρασα το κοτόπουλο
Σερβίρουμε απο πάνω με λιγο ανθότυρο η γραβιέρα τριμμένη και έτοιμο το φαγάκι για έξτρα γεύση λιώστε και λίγο φρεσκο βούτυρο και βάλτε επάνω απο το κριθαράκι.
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή και θα μας θυμηθείτε – Καλή επιτυχία..
Η Συνταγή είναι από Geri Dako – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.