Συνταγές
Αφράτο κέικ γιαουρτιού με λεμόνι και ινδοκάρυδο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Xanthoula Delaporta – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 κεσεδακι γιαουρτι
1 φλυτζάνι σπορέλαιο
1 φλυτζάνι ζαχαρη
2 αυγά
1 λεμονι (ξύσμα )
1/2 λεμονι (χυμό )
2 κουτ σούπας ινδοκαρυδο
2 φλυτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μονο του
1 κουτ σούπας μπέικιν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε λαδι με ζαχαρη .Προσθετω τα αυγά και όλα τα υπολοιπα εκτος απο το αλεύρι που το προσθέτουμε στο τελος αφου το εχουμε κοσκινησει .
Λαδωνουμε -αλευρώνουμε μια μικρη σχετικά φόρμα του κεικ ,ρίχνουμε το μείγμα και ψήνω σε προθέρμασμενο φουρνο στους 180’ για περιπου 45 λεπτα .
Οταν κρυώσει αμα θελουμε πασπαλίζουμε με άχνη
Η Συνταγή είναι από Xanthoula Delaporta – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για αγαπημένο κέικ – Υπέροχο, αφράτο και νόστιμο.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Theodosia Halvatzh -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Υλικά – εκτέλεση
5 αυγά 2 ώρα εκτός ψυγείο 1 κούπα,ζάχαρη 1 κούπα καλαμποκέλαιο 1 κούπα φαντα 2.μισή κουπες αλεύρι ανακατεμένο με 1 μπέικιν και.το.ξυσμα 2 πορτοκαλιών Η λεμονιων Ότι θέλετε .
Χτυπάμε πολυ Καλά τα αυγά με τη ζάχαρη για 7 να αφρατεψουν ρίχνουμε το λάδι Και.στη συνέχεια το αλεύρι μπέικιν ξύσμα Και τη πορτοκαλαδα…
Λαδωνουμε τη φόρμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις 175 βαθμούς για 50 λεπτά Ο καθένας ξέρει το φούρνο του
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Theodosia Halvatzh -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”