Συνταγές
Έχουμε σήμερα κοτοπουλάκι στο φούρνο με ρυζάκι και λαχανικά – έγινε μούρλια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τις μερίδες κοτόπουλο στο ταψί μαζί με 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο και λίγο νεράκι να σιγοψηθεί στους 220 βαθμούς για 45-50 λεπτά… Στη συνέχεια βγάζουμε το κοτόπουλο από το ταψί πρόσθεσα ζωμό κοτόπουλου το ρύζι και τα λαχανικά ανακάτευουμε και το
Βάζουμε στο φούρνο περίπου 10-15 λεπτά…
Στη συνέχεια πρόσθετουμε το κοτόπουλο πάνω από το ρύζι και συνέχιζουμε το ψήσιμο έως ότου τραβήξει τα υγρά του και ψηθεί το ρυζάκι.
Το κοτόπουλο ήταν τα μπούτια και οι φτερούγες έλειπε το στήθος…. Βάζουμε τέσσερα ποτηράκια του κρασιού ρυζάκι κίτρινο, και οχτώ ποτηράκια ζωμό, ή 10 αν το θέλουμε πιο μαλακό.
Μία συσκευασία διάφορα λαχανικά κατεψυγμένα
Η Συνταγή είναι από Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για τραγανό κοτόπουλο παρμεζάνας με κρούστα: Μια γρήγορη και απολαυστική συνταγή.
ΥΛΙΚΑ
Φιλέτα κοτόπουλου
1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
μισό φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
λάδι
αλάτι, πιπέρι
λίγη μοτσαρέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο.
Αναμειγνύουμε σε μπολ την τριμμένη φρυγανιά με την παρμεζάνα.
Καλύπτουμε τα φιλέτα κοτόπουλου κι από τις δυο πλευρές με το μείγμα πιέζοντας ελαφρά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι με λάδι, τηγανίζουμε τα φιλέτα μέχρι να ροδίσουν καλά.
Βάζουμε σάλτσα ντομάτας από πάνω και ψήνουμε στον φούρνο με μοτσαρέλα για 3 λεπτά.