Ξεχωριστα
Ένα πολύ πρωτότυπο κασερόψωμο πιο νόστιμο και από πίτσα
Εύκολο κασερόψωμο….μου άρεσε πολύ η ζύμη! θα το φτιαξουμε οπωσδηποτε γιατι λατρευουμε το κασερι.
Η συνταγή είναι από το κανάλι Foodaholics
Υλικά
-1 ξηρή μαγιά
-1 κουταλιά ζάχαρη
-250 ml. νερό χλιαρό
-50 ml. ελαιόλαδο
-450 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
-λίγο αλάτι
-Πέστο Πιπεριάς (foodaholics.shop)
-200 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε την συνταγή διαλύοντας στο χλιαρό νερό τη μαγιά και τη ζάχαρι.
Συνεχίζουμε με το ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε στο μπωλ το μισό αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Σταδιακά προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι, το αλάτι και ζυμώνουμε.
Κατόπιν, λαδώνουμε ελαφρώς τη ζύμη, την αφήνουμε στο μπωλ το οποίο σκεπάζουμε με μία πετσέτα και αφήνουμε για 45 λεπτά να φουσκώσει.
Μετά από αυτό τον χρόνο, δουλεύουμε τη ζύμη ακόμα λίγο με τα χέρια, και την ανοίγουμε επάνω σε λαδόκολλα.
Στρώνουμε το φύλλο σε ένα στρογγυλό ταψί 32 εκατοστών στο οποίο έχουμε βάλει λαδόκολλα.
Με τη σπάτουλα χαράσουμε το φύλλο σε κομμάτια.
Απλώνουμε στο φύλλο Πέστο Πιπεριάς.
Πασπαλίζουμε με το κίτρινο τυρί.
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις έως ότου να ροδίσει.
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο.
Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι..
Για να διαλέξεις την επόμενη ξεχωριστή συνταγή σου “γλυκό” ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ!
Κάθε φορά που μπαίνεις στην κουζίνα για να μαγειρέψεις, η μαγεία ξεκινά!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Foodaholics