Google Translate EnglishGermanGreek

Η Συνταγή είναι από κ. Μαρία Αδραμάνη – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.

ΥΛΙΚΆ :
Στα γιουβαρλάκια έβαλα 400 γραμ κύμα μόσχου,
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο,
2 κουταλιές ρύζι ,
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο,
1 κουταλιά λάδι,
1 κουταλάκι αλάτι ,
1 κοφτό κουταλάκι μαύρο πιπέρι,
1 αυγό. Ζυμωνουμε , πλάθουμε σε πολύ μικρά μπαλάκια και αλεύρωνουμε.

Στη σούπα βάζουμε 1,5 λίτρο νερό, ένα μεγάλο καρότο τριμμένο, 3/4 κούπας του τσαγιού ρύζι, 1/2 κούπας ελαιόλαδο, 1 κύβο λαχανικών (δικό μου που έχω στη κατάψυξη), 1 κουταλάκι αλάτι, και για το αυγολέμονο 1 αυγό και ένα λεμόνι

ΕΚΤΈΛΕΣΗ :
Βράζουμε το νερό προσθέτουμε το λάδι το αλάτι και τον κύβο, όταν κοχλάσει προσθέτουμε τα αλευρωμενα γιουβαρλάκια και το καρότο, βράζουμε 20 λεπτά, προσθέτουμε το ρύζι, αλλά 10 λεπτά βράσιμο και αφού κατεβάσουμε από τη φωτιά και κρυώσει λίγο βάζουμε το αυγολέμονο και έτοιμη η σούπα μας.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Μαρία Αδραμάνη – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.