Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Fotini Bahatouri – “Συνταγες μαγειρικης ζαχαροπλαστικης”. ΥΛΙΚΑ 12 ροδέλες φιλέτο μπακαλιάρου χυμό λεμονιού 3 κρεμμύδια […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Fotini Bahatouri – “Συνταγες μαγειρικης ζαχαροπλαστικης”.

ΥΛΙΚΑ
12 ροδέλες φιλέτο μπακαλιάρου
χυμό λεμονιού
3 κρεμμύδια φιλαριστά,
2 σκελίδες σκόρδου
πατάτες
3 ντομάτες
μαιντανός,
ρίγανη,
2 δαφνόφυλλα,
ελαιόλαδο,
λίγο λευκό κρασί,
αλάτι και
πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε 12 ροδέλες φιλέτο μπακαλιάρου, τις στεγνώνουμε καλά και τους ρίχνουμε χυμό λεμονιού!

Κόβουμε 3 κρεμμύδια φιλαριστά, 2 σκελίδες σκόρδου σε φετάκια και τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες, τα στρώνουμε σε ταψί, τις λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά!

Βάζουμε τις ροδέλες μπακαλιάρου, 3 φρέσκιες ντομάτες ψιλοκομμένες, μπόλικο ψιλοκομμένο μαιντανό, ρίγανη, 2 δαφνόφυλλα, λίγο ελαιόλαδο, λίγο λευκό κρασί, αλάτι και πιπέρι!

Τα ψήνουμε στο φούρνο για 90 λεπτά στους 180 βαθμούς κελσίου!

Η Συνταγή είναι της κ. Fotini Bahatouri “Συνταγες μαγειρικης ζαχαροπλαστικης”.