Google Translate EnglishGermanGreek

Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Από τα πιο νόστιμα, αφράτα σιροπιαστά γλυκά καραμέλας που θα έχετε δοκιμάσει!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: 5 αυγά, 125 γραμμάρια ζάχαρη, 155 γραμμάρια αλεύρι φαριναπ, 1 βανίλια!

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να ασπρίσουν! Προσθέτουμε το αλεύρι με την βανίλια και σταματάμε το μίξερ και ανακατεύουμε με μαριζ! Τοποθετούμε το μείγμα σε ταψάκι 26 εκ,στο οποίο έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα και το ψήνουμε σε προθερμασμενο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά! Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε 3 πάτους προσεχτικά!

ΣΙΡΟΠΙ: 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό, 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη, 1 βανίλια, ξύσμα ενός λεμονιού. Τα βράζουμε όλα για 2 λεπτά! Το αφήνουμε να κρυώσει!

ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ: 1 φακελάκι γκαρνι σκόνη, 1 φακελάκι κρεμά στιγμής καραμέλας, 200 γραμμάρια κρεμά γάλακτος, 200 γραμμάρια φρέσκο γάλα!

Βάζουμε στο μπολ όλα τα υλικά και χτυπάμε μέχρι να φουσκώσουν!

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ: Τοποθετούμε τον ένα πάτο, σιροπιάζουμε με κουτάλα λίγο λίγο, βάζουμε κρεμά, σταγόνες καραμελωμένο ζαχαρούχο, τοποθετούμε ξανά πάτο, ξανά σιρόπιασμα κρέμα, σταγόνες καραμελωμένο ζαχαρούχο, ξανά πάτο, σιρόπιασμα κρέμα και διακοσμούμε με τριμμένη σοκολάτα και καραμέλα!

Σερβίρουμε με παγωτό και καραμέλα!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!