Google Translate EnglishGermanGreek

Υλικα :
1 φυλλο σφολιατα
nutella
καρυδα τριμμενη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανοιγουμε το φυλλο της σφολιατας, απλωνουμε επανω την Nutella και πασπαλιζουμε με το τριμμενο ινδοκαρυδο.

Τυλίγουμε το φυλλο σε ρολλο, κοβουμε σε ροδελες παχους 1 cm περιπου, απλωνουμε τις ροδελες επανω σε ταψι, και ψηνουμε στους 180° C για 20 λεπτα περιπου.

Βγαζουμε απο τον φουρνο και πασπαλιζουμε με λιγο ινδοκαρυδο.

Μπορουμε να κανουμε απειρες παραλλαγες, γλυκες (μαρμελαδα η και σκετη ζαχαρη) αλλα και αλμυρες.

Διαφήμιση

illaboratoriodimmskg