Συνταγές
Παντεσπάνι αφρός ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Υλικά
4 αυγά
4 φλιτζάνάκια ελληνικού καφέ ζάχαρη
4 φλυτζανάκια ελληνικού καφέ αλεύρι
1 φλυτζανάκι ελληνικού καφέ ζεστό νερό
1 Μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
Εκτέλεση
Χτυπάμε το αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν αφρός.
Στη συνέχεια, προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατέψτε με σπάτουλα με προσοχή να μη ξεφουσκώσει η ζύμη.
Βάλτε τη ζύμη σε ταψάκι των 24 ή 26 cm αφού έχετε τοποθετήσει λαδόχαρτο.
Ψήστε για περίπου 45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμών.
Σημειώσεις:
Τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου
Τα αυγά και η ζάχαρη πρέπει να χτυπηθούν πολύ.
Τα υπόλοιπα υλικά ανάμιξη με σπάτουλα.
Τα στερεά υλικά καλό είναι να κοσκινιστούν.
Μην ανοίγετε το φούρνο αν δεν περάσουν 20 λεπτά από την τοποθέτηση του ταψιού στο φούρνο.