Υλικά

4 αυγά
4 φλιτζάνάκια ελληνικού καφέ ζάχαρη
4 φλυτζανάκια ελληνικού καφέ αλεύρι
1 φλυτζανάκι ελληνικού καφέ ζεστό νερό
1 Μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια

Διαφήμιση

Εκτέλεση

Χτυπάμε το αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν αφρός.

Στη συνέχεια, προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατέψτε με σπάτουλα με προσοχή να μη ξεφουσκώσει η ζύμη.

Βάλτε τη ζύμη σε ταψάκι των 24 ή 26 cm αφού έχετε τοποθετήσει λαδόχαρτο.
Ψήστε για περίπου 45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμών.

Σημειώσεις:

Τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου
Τα αυγά και η ζάχαρη πρέπει να χτυπηθούν πολύ.
Τα υπόλοιπα υλικά ανάμιξη με σπάτουλα.
Τα στερεά υλικά καλό είναι να κοσκινιστούν.
Μην ανοίγετε το φούρνο αν δεν περάσουν 20 λεπτά από την τοποθέτηση του ταψιού στο φούρνο.

via

Διαφήμιση

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροAλατισμένη καραμέλα !
Επόμενο άρθροΕύκολη και νόστιμη Πίτα με αυγά