Συνταγές
Ένα ελαφρύ γλυκάκι νηστίσιμο σαν ζελέ. Καλή σας απόλαυση γιατί η ευτυχία του είναι δεδομένη.
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Anna Lampropouloy – “Ανθολόγιο συνταγών μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής”.
ΥΛΙΚΑ :
500 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1 κτσ. γεμάτη μέλι
50 γρ. νισεστέ, 100 γρ. κουβερτούρα, λίγους ξηρούς καρπούς
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε τον χυμό σε μία μικρή κατσαρόλα εκτός φωτιάς και ρίχνουμε το νισεστέ και το μέλι. Τα ανακατεύουμε.
Και όταν ενσωματωθούν όλα τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Τα ανακατεύουμε συνεχώς. Και όταν πήξει τα αδειάζουμε σε μικρά φορμάκια.
Τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείου να κρυώσουν. Τα ξεφορμάρουμε τους ρίχνουμε λίγη από τη λιωμένη σοκολάτα και λίγους ξηρούς καρπούς.
Η Συνταγή είναι από Anna Lampropouloy – “Ανθολόγιο συνταγών μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής”.
Καλά μαγειρέματα σε όλους.
Βρήκες το μέρος που μπορούμε να μοιραστούμε το πάθος μας και το μεράκι μας για την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.
Τώρα είναι η ευκαιρία! Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή ΕΔΩ!
Η απόλαυση των συνταγών δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για Υπέροχο, γευστικό, τέλειο ΜΙΛΦΕΙΓ – και νηστίσιμο!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 πακέτα σφολιατίνια νηστίσιμα ή 3 πακέτα Crackers νηστίσιμα.
1 φακελάκι σκόνη ζαχαροπλαστικής που την χτυπάμε ή με 600 ml. νερό ή γάλα αμυγδάλου όσο γράφει η συσκευασία.
500 γραμμάρια φυτική κρέμα που την χτυπάμε με 3 κουταλιές άχνη ζάχαρη σε σφιχτή βελoύδινη σαντιγύ.
Οπότε εύκολα:
Τοποθετούμε σφολιατίνια ή Crackers μια σειρά στο τάπερ ή ταψί ή πυρέξ, βάζουμε κρέμα, ξανά σφολιατίνια ή Crackers, ξανά κρέμα και τέλος σφολιατίνια ή Crackers και τελειώνουμε με σαντιγύ και πάνω τριμμένα σφολιατίνια ή Crackers.
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.