Συνταγές
Χιονούλες και μαυρούλες – ένα γλυκάκι σκέτο ποίημα!
Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood– “Χρυσές Συνταγές”.
ΥΛΙΚΆ
ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ
5 ΑΥΓΑ 125ΓΡ ΖΆΧΑΡΗ
155 ΓΡ ΑΛΕΎΡΙ (ΦΑΡΙΝΑΠ )1 Κ.Γ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
ΣΙΡΌΠΙ
1 ΠΟΤΥΡΙ ΖΆΧΑΡΗ
1 ΠΟΤΥΡΙ ΝΕΡΌ
ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΆΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΎ ΛΙΚΈΡ
ΚΑΡΎΔΑΣ!
1 ΒΑΝΊΛΙΑ!
ΚΡΈΜΑ 1
500 ml ΓΑΛΑ
40 ΓΡ. ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΩΤΗΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΒΟΥΤΗΡΟ
1 ΒΑΝΊΛΙΑ
4.ΜΕ 5 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΖΆΧΑΡΗ
ΣΑΝΤΙΓΊ
300 ml ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
ΛΙΓΟ ΛΙΚΈΡ ΚΑΡΎΔΑΣ
200 ΓΡ ΚΑΡΥΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΎΛΙΓΜΑ
100 ΓΡ. ΤΡΟΥΦΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΦΤΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΜΕ ΜΙΧΕΡ ΧΕΙΡΌΣ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 5 ΛΕΠΤΆ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΦΡΆΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΧΡΏΜΑ..
ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΤΟ ΧΤΎΠΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΑ
ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ ΜΕ ΜΊΑ ΜΑΡΙΖ
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ (ΒΓΑΊΝΟΥΝ 20 ΠΕΡΊΠΟΥ)
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ
ΓΙΑ 15ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΎΣ
ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ
ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΛΆ ( ΒΆΖΟΥΜΕ ΜΕΜΒΡΆΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΆΣΕΙ ΚΡΟΎΣΤΑ) ΧΤΎΠΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΊ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ!!
ΣΥΝΑΡΜΟΛΌΓΗΣΗ
ΟΛΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΡΥΑ
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΊ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΨΥΓΕΊΟ
ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ ΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΈΛΟ
ΒΆΖΟΥΜΕ ΚΡΈΜΑ ΚΛΕΊΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΚΡΈΜΑ ΑΠΟ ΈΞΩ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ Η ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ
ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΡΑΣΆΚΙ
Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood– “Χρυσές Συνταγές”.