Συνταγές
Φτιάξτε σπιτική πίτσα με την καλύτερη συνταγή και διάφορες επικαλύψεις
Η Συνταγή είναι από Μαρία Ραντζούδη– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛικά :
600 γρ, αλεύρι, και λίγο, ακόμη, μήπως χρειαστεί, να μην κολλάει στα χέρια, 1 ποτηράκι του Ελλην. καφέ ελαιόλαδο μέσα, για να γίνει η ζύμη όμορφη, 300 γρ. ή μλ. (είναι το ίδιο ,), χλιαρό νερό, 1 κουταλάκι ζάχαρη, 1 κουταλάκι αλάτι , 1 φακελάκι μαγια ξερή
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε και αφήνουμε στον ζεστό φούρνο, 30-40 λεπτά
Την βάζουμε σε λαδωμενο ταψί, και οατάμε μνε τα χερια να ανοίξει
Ανοίγει πολύ εύκολα, δεν μαζεύει, , Κόβουμε 2 κρεμμύδια, 2 ντομάτες, ή 1 μεγάαλη, σε πιατέλα, και βάζουμε μυρωδικά , αλάτι, οπωσδήποτε πάπρικα, ρίγανη
Ρίχνουμε, και 1/2 κούπας, (150 ml) ελαιόλαδο, Τα ανακατευουμε, και τα στρώνουμε πάνω στην ζύμη, Τέλος, ρίχνουμε και το ζουμάκι με το άδι που μένει στην πιατέλα, είναι λίγο
Ως εδώ είναι νηστίσιμη, αν δεν νηστεύουμε, ρίχνουμε , ελιές και φέτα, (όχι κασέρι ), Πάνε πάρα πολύ
Ψήνουμε , κατευθείαν , σε μέτριο φούρνο, μέχρι να ζεσταθεί, ξαναφουσκώνει, Κάνει φουσκάλες, 180 βεθμούς ή 200 ανάογα στον φούρνο σας, για 35-40 λεπτά, εγώ έβαλα φρέσκα μυρωδικά, και φρέσκο σκόρδο
Έχουμε χιλιάδες διαλεγμένες συνταγές, δοκιμασμένες όλες για σίγουρη επιτυχία.
Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα μας θυμηθείς
Η Συνταγή είναι από Μαρία Ραντζούδη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.