Συνταγές
Λαχταριστά σοκολατάκια FERRERO ROCHER
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η εκτέλεση της συνταγής είναι από Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματιζουμε σε μουλτι 4 σοκοφρετες με μια κουπα καβουρδισμενα φουντουκια επισης κομμενα στο μουλτι τα ανακατευουμε με ενα κουτι μερεντα 360γρ
Tα αφηνουμε 10 λεπτα στην καταψυξη και τα επλασα σε μπαλακια
Για την επικάλυψη
Λιώνουμε 2 σoκολατες γαλακτος κουβερτουρα 125 γρ η καθε μια σε μπεν μαρι, ριχνουμε μεσα μιση κουπα τριμμενα φουντουκια 3 κουταλιες λαδι ελαφρυ
Τα βαζουμε ενα ενα μεσα στην σοκολατα και μετα τα βαζουμε στο ψυγειο να παγωσουν.
Επισης αντι για σοκοφρετες μπορειτε να θρυμματισετε ενα μικρο κουτι πουρακια Caprice.
Τα φουντουκια τα καβουρδιζουμε για 5 λεπτα στο γκριλ του φουρνου
Η Συνταγή είναι από Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” – Gogo Samiou .
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς.. γιατί η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή για υπέροχα σοκολατάκια – βραχάκια για τον καφέ!
Σήμερα φτιάχνουμε μία εύκολη συνταγή για αγαπημένα σοκολατάκια-βραχάκια! Εμείς τα φτιάξαμε με αμύγδαλα και πάνε τέλεια με τον καφέ μας!
Υλικά
125 γρ κουβερτούρα
50 γρ κουβερτούρα γάλακτος
20 ml σπορέλαιο
200 γρ αμύγδαλα
Εκτέλεση
Ξεκινάμε την συνταγή μας, λιώνοντας τις σοκολάτες μαζί με το λάδι με την μέθοδο μπεν μαρί.
Στην συνέχεια, προσθέτουμε τα αμύγδαλα (τα οποία μπορούμε προηγουμένως να έχουμε καβουρδίσει προαιρετικά) και ανακατεύουμε καλά.
Έπειτα, σε ένα αντικολλητικό χαρτί φτιάχνουμε σοκολατάκια με την βοήθεια ενός κουταλιού, όπως φαίνεται και στο βίντεο.
Τέλος, τα αφήνουμε να σφίξουν και τα αποθηκεύουμε στο ψυγείο, σε δοχείο τροφίμων για να μην αλλοιωθούν από την υγρασία.
Τα σοκολατάκια-βραχάκια μας είναι έτοιμα! Δες αυτή την απλή συνταγή στο παρακάτω βίντεο:
Αν σου αρέσει η συνταγή, κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι, πατώντας εδώ!