Σαλατες
Υγιεινή σαλάτα από φθηνά υλικά που αξίζει να τη δοκιμάσετε!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Μια συνταγή για σαλάτα που λίγοί την γνωρίζουν – θα την φτιάχνετε συνέχεια και θα γίνει η αγαπημένη σας!
Η συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL
Υλικά
150 γρ. λάχανο
150 γρ. κόκκινο λάχανο
1 αγγούρι
1 κίτρινη πιπεριά
5-6 ντοματίνια
1 μικρό κρεμμύδι
1 πράσινο μήλο
1 καρότο
2 βραστά αυγά(μέτρια)
ξύσμα από 1 λεμόνι
χυμό από 1/2 λεμόνι
ανθός αλατιού
150 γρ. γιαούρτι
70 γρ. μαγιονέζα
30 γρ. μουστάρδα
πιπέρι
ανθός αλατιού
1 σκελίδα σκόρδου
4 φέτες πολύσπορο ψωμί
1 αβοκάντο
λίγο χυμό λεμόνι
πιπέρι
ανθός αλατιού
1 σκελίδα σκόρδου
Ελαιόλαδο-Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε και τοποθετούμε σε ένα σκεύος, τα λάχανα, την πιπεριά, το αγγούρι, τα ντοματίνια και το μήλο. Απλώνουμε τριμμένο καρότο και ξύσμα από λεμόνι.
Στίβουμε το μισό λεμόνι και το αδειάζουμε επάνω από τα λαχανικά.
Κόβουμε τα αυγά σε ροδέλες και τα απλώνουμε.
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ, το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το πιπέρι, το αλάτι και το σκόρδο. Ρίχνουμε το μίγμα στο σκεύος με τα λαχανικά και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μπωλ, ανακατεύουμε το αβοκάντο αφού το ξεφλουδίσουμε, λίγο αλάτι, σκόρδο, πιπέρι, χυμό λεμονιού.
Βάζουμε φέτες από το ψωμί στο ταψί, τις λαδώνουμε, πασπαλίζουμε ελαφρώς με αλάτι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 10 έως 15 λεπτά.
Τις φέτες ψωμιού μετά το ψήσιμο τις αλείφουμε με το μίγμα από το αβοκάντο.
Δες παρακάτω την αναλυτική εκτέλεση και φτιάξε στο σπίτι σου την πιο νόστιμη συνταγή για “”.
Μην ξεχάσεις να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι..
Η συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL