Συνταγές
Τραγανή και πεντανόστιμη μπατζίνα – η πιο λαχταριστή και ξεροψημένη όπως στην Καρδίτσα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Βουλα Πολυζου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κολοκύθι τριμμένο πράσινο
3 ποτήρια νερό
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Αλάτι
200 γρ φέτα τριμμένη με το χέρι
100 γρ λάδι
1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λαδόκολλα στο ταψί βάζουμε βιταμ και λίγο λάδι ρίχνουμε το χυλό απλώνω να πάει παντού ομοιόμορφα τρίβουμε γρ φέτα Βιταμ σέ μπουκιτσες παντού και λάδι λάδι.
Ψήνουμε στους 250 βαθμούς αντιστάσεις για μία ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Αφού την βγάλουμε από την φωτιά την βάζουμε πάνω στη σχάρα τής κουζίνας χωρίς την λαδόκολλα για να μείνει τραγανή.
Η δόση είναι για τό μεγάλο ταψί τής κουζίνας.
Η Συνταγή είναι από Βουλα Πολυζου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.