Γλυκα
Τι θα λέγατε για ένα ακόμη κέικ μήλου και μάλιστα χωρίς ζάχαρη και χωρίς μίξερ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Μήλο και κανέλα το άρωμα του φθινοπώρου!!! Ο,τι πρέπει για να συνοδεύσει τον καφέ ή το τσαγακι μας!!! Φέρνει θαλπωρή, χουχουλιασμα, χαλαρωμα, το κέικ μήλου – αφράτο νόστιμο επίκαιρο τέτοια εποχή
Η συνταγή είναι από το κανάλι Foodaholics
Υλικά
250 γρ. στέβια (1:2)
300 ml. λάδι
4 αυγά
3 μήλα κομμένα σε κύβους
1 κουταλάκι κανέλα
½ κουταλάκι γαρίφαλο
2 βανίλιες
400 γρ. φαρίνα
προαιρετικά για το στόλισμα πραλίνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού ανακατέψουμε καλά τη στέβια με το λάδι, προσθέτουμε τα αυγά συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Συμπληρώνουμε την κανέλα, το γαρίφαλο και τις βανίλιες. Ανακατεύουμε.
Σταδιακά, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τη φαρίνα, έως ότου το μίγμα να γίνει σφιχτό.
Προσθέτουμε τα μήλα, ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε το μίγμα αυτό σε μία φόρμα για κέικ αφού την έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
Σερβίρουμε στολίζοντας με πραλίνα.
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο.
Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι..
Για να διαλέξεις την επόμενη ξεχωριστή συνταγή σου “κέικ μήλου” ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Foodaholics