Συνταγές
Τιραμισού στρατσιατέλα – Υπέροχο, αγαπημένο και γευστικότατο γλυκό
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Πετρινα Μπαρδανη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
τάπερ 20 Χ 20
500 μλ φυτική κρέμα γάλακτος ψυγείου
250 γρ μασκαρπόνε
3-4 κσ ζάχαρη άχνη
150 γρ σοκολάτα κουβερτούρα τριμμένη
24 – 26 μπισκότα σαβαγιάρ
σιρόπι 250 μλ νερό 2 κσ ζάχαρη άχνη 1 κσ νες καφέ 50 μλ κονιάκ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε με το μίξερ τα τρία πρώτα υλικά βάζουμε την σοκολάτα ανακατεύουμε
βουτάνε τα μπισκότα στο σιρόπι στρώνουμε στο σκεύος μια σειρά την μισή κρέμα ξανα μπισκότα κρέμα στην επιφάνεια τρίβουμε σοκολάτα
κλείνουμε το ταπερ βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες.
Η Συνταγή είναι από Πετρινα Μπαρδανη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η σπιτική κουζίνα μπορεί και σου προσφέρει τα πιο νόστιμα πιάτα.
Ανακαλύψτε τώρα συνταγές για όλα τα γούστα!
Νόστιμη Τούρτα – Πολύ εύκολη και γρήγορη
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κάνουμε ένα παντεσπάνι:
Χτυπάμε 6 αυγά με 13Ο γραμμάρια ζάχαρη 10 λεπτά.
Στην συνέχεια ρίχνουμε 155 γραμμάρια αλεύρι.φαρίνα 2 κουταλιές της σούπας κακάο,και 1 βανίλια και ανακατεύουμε απαλά με Μαρίζ!.
Οπότε το τοποθετούμε σε ταΨάκι 26 και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμΈνο φούρνο για 25 λεπτά.
Αφού κρυώσει το κόβουμε σε 3 πάτους,η και 2.
Χτυπάμε και 2 μΌρφατ μεταλλικό κουτί με 4 κούπες ζάχαρη άχνη χωρίζουμε το μείγμα σε.δυο μπολ και στο ένα προσθέτουμε ψιλοκομμένη κουβερτούρα.
Οπότε συναρμολογούμενα πάτο,σαντιγί με την κουβερτούρα, ξανά πάτο σαντιγί κουβερτούρα πάτο και τέλος σκέτη σαντιγί και διακόσμηση τριμμένη κουβερτούρα!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”