Συνταγές
Τα ωραιότερα ορεκτικά – τζατζίκι και τυροκαυτερή
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “RafMar Dimitra Nikos- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ένα αγγούρι το οποίο το τρίβουμε στο τρίφτη και το στραγγίζουμε καλά να φύγουν όλα τα υγρά του το στύβουμε με τα χέρια μας να μην έχει καθόλου υγρά
500 γραμμάρια γιαούρτι
Λίγο λιγότερο από μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Μία κουταλιά της σούπας βαλσάμικο
Φρεσκοτριμμένο σκόρδο λεπτό στο τρίφτη την αναλογία του σκόρδου τι κανονίζετε εσείς
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα όλα τα υλικά πάρα πολύ καλά μαζί
Υλικά και διαδικασία για την Τυροκαυτερή
200 γραμμάρια τυρί φέτα σκληρή, μία ντομάτα μέτρια χωρίς τη φλίδα, μπούκοβο όσο θέλετε, μπορεί να το θέλετε πολύ καυτερό, θα βάλετε πολύ καυτερό μπούκοβο, μπορεί να θέλετε πιο πικάντικο, μαύρο πιπέρι και δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, τα βάζουμε στο multi τα χτυπάμε καλά ώστε να έχουμε μία κρεμώδης υφή, αν θέλετε μπορείτε να το βάλετε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 150 βαθμούς
Αν θέλετε το βάζετε στο ψυγείο για μία ώρα περίπου, και το σερβίρετε κρύο
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “RafMar Dimitra Nikos- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”