Συνταγές
Ταρτάκια σοκολάτας χωρίς ψήσιμο, γρήγορα και εύκολα.
Η Συνταγή είναι από Pellumbesha Lumi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μούλτι 1 πακέτο μπισκότα και 1 κούπα αμύγδαλα ψημένα να γίνουν τριμμένα. Τα ρίχνουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε 1κ.σ κρέμα τυρί, 2 κ.σ κακάο, 2 κ.σ merenda, 1κσ ποτό μπειλις η κονιάκ ανακατεύουμε
το τοποθετούμε σε φόρμες σιλικόνη (εγώ έχω αυτές που είναι 12 ek, μπορούμε και σε πιο μεγάλο η μικρά . Τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες
Φτιάχνουμε με της οδηγίες μία κρέμα ανθός αραβοσιτου στιγμής με γεύση σοκολάτα
Βγάζουμε της τάρτες από το ψυγείο τα γερνάμε ανάποδα και γεμίσουμε με την κρέμα, προσθέτουμε λίγα τριμμένα αμύγδαλα από πάνω.
Η Συνταγή είναι από Pellumbesha Lumi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ρίξε μια ματιά για το πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Νόστιμα και λαχταριστά ταρτάκια γεμάτα από αρώματα και γεύση με τέλεια παρουσίαση
Η Συνταγή είναι από κ. Giannis Artemis Peteinarakis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 αυγό
120 γρ. ζάχαρη άχνη
1 βουτ. οποίο σας αρέσει (εγώ έβαλα βιταμ)
1 βανίλια
Ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
Χτυπάμε το αυγο με την άχνη ζάχαρη,το βούτυρο,την βανίλια και το ξύσμα λεμονιού και το αλεύρι περίπου 300 γρ. το κάνουμε μπαλάκι και το απλώνουμε στο φορμακι
Τα ψήνουμε στους 170° για 20 λεπτά
Κρέμα
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα ζαχαροπλαστικής με δύο κουταλιές φυτική κρέμα (την αναλογία την γράφει στην συσκευασία)
Την βαζουμε λίγο στο ψυγείο να παγώσει , έπειτα γεμίζουμε τα ταρτακια και βάζουμε απάνω ότι φρούτο μου αρέσει
Η Συνταγή είναι από κ. Giannis Artemis Peteinarakis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.