Συνταγές
Πιπεριές με φέτα και ανθότυρο – Θαυμάσιο μεζεδάκι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Μένια Στεφοπούλου– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
5 πιπεριες κέρατο πλυμενες και καθαρισμένες από τα σπόρια
150 γρ ανθότυρο
200γρ φέτα
Αλάτι πιπέρι μαϊντανό λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όλα μαζί τα ανακατεύουμε γεμίζουμε τα πιπεριές ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω και ψήνουμε στους 200 βαθμούς
*Δοκιμάστε και με φέτα με αυγό ανακατεμένα θα δείτε νόστιμα
Η Συνταγή είναι από Μένια Στεφοπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ρίξε μια ματιά για το πώς θα δημιουργήσεις τα πιο νόστιμα πιάτα!
Σαλάτα με κινόα και πιπεριά Φλωρίνης
ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζάνι κινόα βρασμένη σε 2 φλιτζάνια νερό
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
3 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι (αν θέλετε καβουρδισμένο)
½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουτ. σούπας ξύδι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε την πιπεριά και στη συνέχεια την αφήνουμε να κρυώσει, την ξεφλουδίζουμε και την ψιλοκόβουμε.
Σε ένα μπολ σαλάτας ρίχνουμε την κινόα, την πιπεριά, το κουκουνάρι και το μαϊντανό.
Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε μαζί αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, σκόρδο και ξύδι.
Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά. Παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1/2 ώρα προτού σερβίρουμε.
neadiatrofis.gr