Συνταγές
Δεν θα σταματάτε να τρώτε – Πατάτες στο τηγάνι σκορδάτες
!Ιδανική συνταγή για περιόδους νηστείας!!
Η Συνταγή είναι από Panagiotis Papadakis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό πατάτες baby
100 γρ αλεύρι γ.ο.χ
2 σκελίδες σκόρδου
Χυμό από 1/2 λεμόνι
60 γρ ελαιόλαδο
30 γρ μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Φρέσκια ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες για 12-14 λεπτά (τις ελέγχουμε να μην είναι υπερβολικά μαλακές για να μην διαλυθούν).
Τις βάζουμε σε κρύο νερό.
Τις κόβουμε μία μία στην μέση και τις βουτάμε μέσα στο αλεύρι.
Πολτοποιούμε τις σκελίδες σκόρδου και τις αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τις πατάτες.
Τις μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 2-4 λεπτά.
Προσθέτουμε πιπέρι και το σκόρδο.
Μαγειρεύουμε για λίγο και προσθέτουμε τον χυμό από 1/2 λεμόνι μαζί με το μέλι.
Αλατίζουμε και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά.
Σερβίρουμε στο πιάτο με ξερή και φρέσκια ρίγανη.
Οι πιο εύκολες και νόστιμες πατάτες είναι έτοιμες να τις απολαύσετε
Ιδανικό γεύμα για περιόδους νηστείας
Περιηγηθείτε σε νόστιμες και δημιουργικές συνταγές.
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση.
Γιατί η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..
Η Συνταγή είναι από Panagiotis Papadakis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.