Συνταγές
Όλο άρωμα και γεύση – Παγωτό καραμέλα με καβουρδισμένα αμύγδαλα !
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Αναστασια Βλαχου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΆ
500 γρ κρέμα γάλακτος φρέσκια ΣΤΆΜΟΥ ή όποια εσείς θέλετε
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο καραμελωμένο
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κ.σ. μέλι
2 κ.γ.υγρή βανίλια
140 γρ. καβουρδισμένα αμύγδαλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κτυπάμε τη κρέμα γάλακτος 5′ στο μίξερ κι όταν πήζει Ρίχνουμε το μέλι στη συνέχεια το καραμελωμενο γάλα σιγά σιγά κατόπιν τις βανιλιες και στο τέλος το εβαπορέ.
ΌΛΑ ΤΑ ΓΆΛΑΤΑ & Η ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΓΩΜΈΝΑ
Το βάζουμε σε μπολ και στη κατάψυξη. Μετά από 2 ώρες περίπου το βγάζουμε το ανακατεύουμε ξανά κ ριχνουμε μέσα τα κομμένα στο μπλέντερ καβουρδισμένα αμύγδαλα.
Από πάνω έχω βάλει σιρόπι καραμέλας
Η Συνταγή είναι από Αναστασια Βλαχου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!