Συνταγές
Υπέροχο φανταστικό Παγωτό καραμέλα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Sakis Dionissis Fotinakis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 μορφατ
1εβαπορε
2 ζαχαρουχο καραμέλα
½ κούπα κροκαν (προαιρετικα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πολύ κρύα όλα τα παραπάνω, εκτός μισό ζαχαρουχο, πολύ καλά να φουσκώσει (10-15′). Σε σκεύος 2.5-3 λίτρα
*θα σου φουσκώσει και θα αφρατεψει πολύ χτύπησε το συνολικά περίπου 10-15 λεπτά να πάρει αέρα θα σου βγάλει περίπου 2,5 λίτρα παγωτό
μόλις τελειώσει το χτύπημα ρίχνεις το μείγμα μέσα σε μπολ και στη συνέχεια κούταλίτσες από ζαχαρούχο το υπόλοιπο μισό που έχει γίνει το κροκάν ανακατεύεις ελαφρώς να πάει παντού βάζεις από πάνω για ντεκόρ και μετά κατάψυξη
ρίχνουμε το μίγμα και προσθέτουμε κομματάκια ζαχαρουχο και κροκαν ανακατεύουμε πολύ ελαφρά
ρίχνουμε και λίγο στην επιφάνεια για ντεκόρ
εγώ εριξα και λίγο Αιγίνης σπασμενο.
* ανακατεύουμε όλα πρίν κατάψυξη, απλά ρίχνεις λίγο να μείνει επάνω να φαίνεται για ομορφιά.
Η Συνταγή είναι από Sakis Dionissis Fotinakis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή ..
Τι λέτε για το πιο σούπερ παγωτό;
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou– “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Υλικά:
1.000 γρ κρέμα γαλακτος πλήρες,780 γρ ζαχαρουχο,780 γρ εβαπορε αδιάλυτο,2 βανίλιες(γίνεται και μισή δόση )
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγύ. Ρίχνουμε το ζαχαρουχο σε 6 δόσεις και χτυπάμε ελαφρώς. Βάζουμε στο χαμηλό το μίξερ και ρίχνουμε σε δόσεις το εβαπορε και βανίλιες
Το βάζουμε σε τάπερ και στην συνέχεια κατάψυξη. Το βγάζουμε ανά μισή ώρα και το χτυπάμε (4 φορές συνολικά)
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou– “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.