Συνταγές
Κοτόπιτα για απόψε – Αξίζει το κόπο να την δοκιμάσετε
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Παναγιώτης Κυριακούλιας – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έχουμε ένα στήθος κοτόπουλου το οποιο βράζουμε περίπου 45 λεπτά
Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε ενα πράσσο 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια μια πιπεριά κίτρινη σε κυβάκια και 5-6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
Όλα αυτά σε ένα τηγάνι τα οποία σωτάρουμε χωρίς λαδι γιατι θα βγάλει το μπέικον
Οταν μαραθούν τα λαχανικά με το μπέικον ρίχνουμε και το κοτόπουλο το οποιο έχουμε ψιλοκόψει να σωταριστεί και αυτο μαζί τους
Μετά σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το μείγμα απο το τηγάνι και προσθέτουμε λιγο μαϊντανό λίγο άνηθο μια μικρη κρέμα γάλακτος ένα μεγάλο αυγό λίγο αλάτι πιπέρι 150 γρ κεφαλογραβιέρα σε κυβάκια και 100 γρ τριμμένη παρμεζάνα
Ανακατεύουμε καλά και η γέμιση είναι έτοιμη
Βάζουμε σε λαδωμένη λαμαρίνα ενα φύλλο απλώνουμε τη γέμιση και προσθέτουμε μετα και το άλλο
Λαδώνουνε ελαφρά ρίχνουμε σουσάμι χαράζουμε λιγο και ψηνουμε στους 200c για 30 λεπτά περίπου ανάλογα το φούρνο (αντιστάσεις πανω κατω )
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή και θα μας θυμηθείτε – Καλή επιτυχία..
Η Συνταγή είναι από Παναγιώτης Κυριακούλιας – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.