Συνταγές
Τι σας έχουμε; Κεφτέδες στη κατσαρόλα χωρίς βράση
Η Συνταγή είναι από Maria Papa – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 σακούλα κατεψυγμένα κεφτεδάκια, ξεπαγωμένα
1 βάζο μαρινάρα ή σάλτσα σπαγγέτι
3 φλιτζάνια νερό
1 κουτί παπιγιόν ζυμαρικά
1 κουτ. ιταλικά καρυκεύματα
1 ½ φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα
¼ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς.
σε μια κατσαρόλα ή τηγάνι με ψηλή όψη, προσθέστε τα ξεπαγωμένα κεφτεδάκια, το βάζο με σάλτσα, το νερό, τα ζυμαρικά και τα ιταλικά καρυκεύματα. Ανακατεύουμε να ενωθούν.
Σκεπάζουμε και ψήνουμε για 35 λεπτά.
Ξεσκεπάζουμε και ρίχνουμε μοτσαρέλα και παρμεζάνα.
Ψήνουμε για άλλα 10-15 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί και να αφρατέψει.
αφήστε να καθίσει για 10 λεπτά πριν σερβίρετε.
Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά | Χρόνος Μαγειρέματος: 50 λεπτά | Συνολικός Χρόνος: 55 λεπτά
Η Συνταγή είναι από Maria Papa – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση δεν τελειώνει!
O Έξυπνος Τρόπος για να Καθαρίσετε ένα Καμμένο Τηγάνι ή Κατσαρολάκι (BINTEO)
Ένα πανέξυπνο τρικ θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο που θα σας αποκαλύψει πώς να καθαρίζετε το καμμένο τηγάνι ή κατσαρολάκι χωρίς να κάνετε σχεδόν τίποτα.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια ταμπλέτα του πλυντηρίου πιάτων ή 1 κ.σ. απορρυπαντικό τοίχων.
Τοποθετήστε μέσα στο τηγάνι ή το κατσαρολάκι σας νερό, και προσθέστε την ταμπλέτα ή το απορρυπαντικό. Αφήστε το μείγμα να βράσει και στη συνέχεια αφαιρέστε από το μάτι και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά.
Αμέσως μετά ξεπλύντε το τηγανάκι σας και με ένα σφουγγάρι απλά περάστε την προηγουμένως καμμένη του επιφάνεια. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!
Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο!