Συνταγές
Ας ετοιμάσουμε για σήμερα ένα υπέροχο μαμαδίστικο φαγητό – πεντανόστιμα κανελόνια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Martha Martha – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 κουτί κανελόνια
800 γρ κιμά μοσχάρισιο μισή κούπα λαδι
1 κουτί ντομάτα κονκασέ
1 μέτρια κουτάλια σουπας πελτέ ενα κρεμμύδι τριμμένο
μπαχάρι κοκους
1/2 κουταλάκι κανέλα
αλάτι και πιπέρι
1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
1/2 κουτί γάλα εβαπορέ
τριμμένο ρεγκατο και γκούντα η μιξ τυριων
2 ντοματες κομμένες σε λεπτές ροδέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε λοιπόν και φτιάχνουμε τον κιμά . Φτιάξτε κιμά ζουμερό με αρκετή σαλτσούλα ντομάτας.
Σουρωστε τον κιμά και κρατήστε χωριστά τη σάλτσα από τον κιμά. Αφού κρυώσει ο κιμάς ανακατέψτε μέσα την παρμεζάνα και ξεκινήστε να γεμίζετε ένα ένα τα κανελόνια.
Αφού τελειώσετε περιεχύστε τα με τη σάλτσα που έχετε κρατήσει. Βάλτε πάνω στα κανελόνια τις λεπτές φέτες ντομάτας και να τις αλατιστε ελαφρά Καλύψτε την επιφάνεια με τα τριμμένα τυριά Συμπληρώστε με το γάλα εβαπορέ μέχρι να καλύπτονται τα κανελόνια.
Καλύψτε με αλουμινόχαρτο και ψήστε στους 180 βθμ αντιστάσεις σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά Βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε ακόμα 20λεπτά να ροδίσουν τα τυριά στην επιφάνεια. Βγαλτε το από το φούρνο και αφήστε το περίπου ένα τέταρτο πριν το κόψετε και μετά απολαμβάνουμε
Η Συνταγή είναι από Martha Martha – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.