Συνταγές
Ένα εύκολο και γρήγορο γλυκάκι με ινδοκάρυδο – χιονάτο
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Για το παντεσπάνι
4 αυγά 6 φλυτζανια του ελληνικού καφέ ζάχαρη όλα τα υλικά τα μετραμε με το φλυτζανακι 4 φλυτζανακια γάλα 4 φλυτζανακια σπορελαιο 10 φλυτζανακια αλεύρι 1 μπέικιν μια βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστάσεις 180 για 35 με 40λεπτα θα το δείτε.
Ξεκολλάει από τα τοιχώματα χρησιμοποιείτε το ταψί της κουζίνας..το αφήνουμε να κρυώσει.
Σε κατσαρόλα ετοιμάζουμε σιρόπι
2 ποτήρια ζάχαρη έβαλα ένα μισή ποτήρι ζάχαρη 3 ποτήρια νερό 2 σοκολάτες κουβερτουρες 1 κουταλιά βιταμ και τέλος ινδοκαρυδο..που θα πασπσλιζουμε τα γλυκίσματα.
Αφήνουμε να κρυώσει…τίποτα ζεστό κόβουμε το γλυκό μας μικρά τετράγωνα κομμάτια τα περνάμε στο σιρόπι και στη συνέχεια ινδοκαρυδο από όλες τις μεριές .
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.