Συνταγές
Θαυμάσια μαρμελάδα ροδάκινο – νεκταρίνι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Ρουλα Βελ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1.300 gr Νεκταρίνια,600gr Ζάχαρη,1 Βανίλια, χυμός από μισό λεμόνι (. Εγώ βάζω και 2 φυλλαράκια αρμπαροριζα).
Πλένουμε και αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα Νεκταρίνια,τα κόβουμε κομμάτια & τα βάζουμε στην κατσαρόλα με την ζάχαρη & λίγο νεράκι τα αφήνουμε να βράσουν καλά τα πολτοποιουμε & τα αφήνουμε μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.
Οταν είναι έτοιμη την βάζουμε σε αποστειρωμενα βάζα & τα τοποθετούμε ανάποδα μέχρι να κρυώσουν.
Η Συνταγή είναι από Ρουλα Βελ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς.. γιατί η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια πεντανόστιμη συνταγή για κρέμα με κομπόστα ροδάκινο
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Despo Ermogenous- ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
Υλικά – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 πακέτο σαβαγιαρ
1 κομπόστο μεγάλο ροδάκινο
Λίγα αμύγδαλα σπασμένα
Μουσκεύουμε ελαφρώς τα σαβαγιάρ με το χυμό του κομπόστου και τα βάζουμε στο pyrex.Κόβουμε σε κομμάτια το 1/3 του κομπόστου και τα βάζουμε πάνω από τα σαβαγιαρ και τα αμύγδαλα.
Κάνουμε την κρέμα με:
7 ποτ γάλα
7 κουταλιες ζάχαρη
7 κουταλιες corn flour
1 βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε την κρέμα στο pyrex. Την σκεπάζουμε με μεμβράνη να εφάπτεται στη κρέμα για να μην κάνει πετσούλα.Μετά από καμιά ώρα κτυπάμε ένα φακελάκι Dream topping με 1 ποτ γάλα.
Την βάζουμε πάνω από την κρέμα. Στολίζουμε με το κομπόστο και γλυκό του κουταλιού (ότι έχουμε),καρύδια.
Καλή όρεξη σε όσους την δοκιμάσουν! Αν ψάχνετε και άλλες συνταγές με κομπόστα ροδάκινο, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Despo Ermogenous- ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”