Συνταγές
Έτσι φτιάχνουμε τα πιο εύκολα και νόστιμα λαζάνια! Οικογενειακό φαγητό!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Σήμερα θα φτιάξουμε ένα πολύ αγαπημένο φαγητό με λαζάνια, με πρασάτα λουκάνικα και μοσχαρίσιο κιμά, με μία υπέροχη γέμιση που θα σας αφήσει άφωνους! Προγραμμάτισε να το κάνεις σύντομα!
Υλικά
-ελαιόλαδο
-1 κρεμμύδι
-400 γρ. λουκάνικα πρασάτα
-400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
-400 γρ. σάλτσα ντομάτας
-βασιλικός
-πιπέρι
-600 γρ. τυρί κρέμα
-2 αυγά
-μαϊντανό
-100 γρ. σάλτσα ντομάτας
-500 γρ. λαζάνια
-100 γρ. κίτρινο τυρί
-300 γρ. μοτσαρέλα
Εκτέλεση
Αρχικά, τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε καυτό ελαιόλαδο.
Όταν πάρει χρώμα ρίχνουμε το εσωτερικό από το λουκάνικο χωρίς το περίβλημα, τον κιμά και τα καβουρδίζουμε.
Βάζουμε την σάλτσα, τον βασιλικό, πιπέρι και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Στη συνέχεια παίρνουμε ένα μπολ και αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα με τα αυγά και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Απλώνουμε 100 γρ. σάλτσα ντομάτας σε ορθογώνιο ταψί 34 εκατοστών. Κάνουμε μία στρώση από λαζάνια και απλώνουμε το 1/4 από τον κιμά.
Κατόπιν, καλύπτουμε με λαζάνια και το 1/3 από το μείγμα με τυρί κρέμα. Κάνουμε έπειτα μία στρώση από λαζάνια και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
Απλώνουμε τον τελευταίο κιμά και από πάνω βάζουμε τριμμένο κίτρινο τυρί και την μοτσαρέλα που την έχουμε κόψει σε φέτες.
Τέλος, καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί, αλουμινόχαρτό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 45 λεπτά.
Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να πάρει χρώμα.
Έτοιμα τα πιο νόστιμα λαζάνια που θα έχεις γευτεί! Καλή όρεξη!
Ακολουθεί το βίντεο με τη συνταγή:
Αν σου αρέσει η συνταγή, κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι!