Παγωτα
Εξαιρετική συνταγή για ένα λαχταριστό παγωτό φράουλα
Σπιτικό παγωτό φράουλα με πολύ εύκολη παρασκευή , υπε΄ροχη γεύση και γεμάτο αρώματα.
Η συνταγή είναι από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού
Υλικά
175 γρ.φρέσκες ώριμες φράουλες
1 ζαχαρούχο
1 κουταλάκι λικέρ +1 φράουλα
για το απόσταγμα
250 γρ.κρέμα γάλακτος πλήρες (όχι φυτική)
1/2 κουταλάκι μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε στο multi τις φράουλες αφού τις καθαρίσουμε και τις κόψουμε, προσθέτουμε το ζαχαρούχο, το μίγμα από το λικέρ και την μία φράουλα το οποίο έχουμε ετοιμάσει από το προηγούμενο βράδυ.
Συμπληρώνουμε το μέλι και χτυπάμε με το multi έως ότου τα υλικά να γίνουν κρέμα.
Χτυπάμε σε ένα άλλο μπωλ την κρέμα γάλακτος για 3 λεπτά και το αδειάζουμε στο πρώτο μπωλ με τις φράουλες. Συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 3 λεπτά.
Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα τάπερ ειδικό για κατάψυξη και το βάζουμε στην κατάψυξη για 5 έως 7 ώρες.
Κατόπιν το κόβουμε σε μπάλες και μπορούμε να σερβίρουμε με σάλτσα και κομμάτια φράουλας ή κουφετάκια ή άλλο της αρεσκείας σας.
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ
Κάνε εγγραφή στο κανάλι ..
Επειδή ένα παγωτό φράουλα ποτέ δεν είναι αρκετό, δες όλες τις νόστιμες συνταγές για παγωτό φράουλαπου έχουμε και σίγουρα δεν θα ξέρεις ποια να διαλέξεις!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού