Συνταγές
Για να ξέρεις τι πίνεις.. Βυσσινάδα σπιτική!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Stavros Tsalampounis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
2 κιλά βύσσινα πλυμένα.
1 λίτρο νερό.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα βράζουμε μισή ώρα.
Σε στραγγιστήρι πολτοποιούμε με το εργαλείο που έχουμε για τον πουρέ πατάτας.
Μετράμε το χυμό και για κάθε 2 ποτήρια του βάζουμε ένα ποτήρι ζάχαρη.
Βράζουμε περίπου 45 λεπτά αφού κρυώσει την τοποθετούμε σε γυάλινα μπουκάλια .
Θέλει ψυγείο για να διατηρηθεί.
Σερβίρουμε αραιωμένο με νερό ή με πολλά παγάκια.
Μια καλοκαιρινή απόλαυση και όχι μόνο.
Η Συνταγή είναι από Stavros Tsalampounis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Έχεις όρεξη για ακόμη μία εξαιρετική συνταγή;
Δες πως θα φτιάξεις ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΛΙΚΕΡ ΚΡΑΝΑ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Cooking Tips’ Σπιτικά”
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό Κράνα
1 λίτρο τσίπουρο
1 κιλό ζάχαρη
2 ξυλάκια κανελας
4-5 καρφακια γαρύφαλλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
πλένουμε καλά ένα μεγάλο βάζο και βάζουμε όλα τα ΥΛΙΚΑ μαζί αφού έχουμε καθαρίσει καλά τα Κράνα.
Αφήνουμε το βάζο σε μέρος που φωτίζεται καλά για ένα μήνα.
Ανακενιζουμε το βάζο ανα διαστήματα να λιώσει η ζάχαρη.
Μετά
Από ένα μήνα το Στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε σε καθαρά μπουκάλια.
Σερβίρουμε με μπόλικο πάγο.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Cooking Tips’ Σπιτικά”