Συνταγές
Έπιασε τέρμα – Πιο αφράτη και πιο γευστική δεν γίνεται!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κάνουμε πρώτα ένα ΣΙΡΟΠΙ βράζουμε 1 ποτήρι νερού νερό με 1 ποτήρι νερού ζάχαρη για 3 λεπτά το κατεβάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει
Κάνουμε το ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
Χτυπάμε 5 αυγά με 100 γρ ζάχαρη να αφρατέψουν να φουσκώσει το μίγμα. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε 155 γρ αλεύρι φαρινάπ, 4 κ.σ. κακάο, 1 φακελάκι μπέικιν, 1 βανίλια
Ρίχνουμε το μίγμα σε δόσεις στο μίγμα αυγών και ανακατεύουμε πάρα πολύ απαλά με μαρίζ. Βάζουμε λαδόκολλά σε τσέρκι η και ταψί (26 ν) και το ψήνουμε στους 180 β πρόθ. αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 30 λεπτά φυσικά ανάλογα τον φούρνο. Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και στην συνέχεια το κόβουμε. Η σε δυο πάτους η σε 3
Για την ΓΕΜΙΣΗ:
Χτυπάμε 1 φάκελο σκόνη γκαρντ όπως αναγράφει η συσκευασία
Χτυπάμε 1 φάκελο γκαρντ σοκολάτα όπως αναγράφει η συσκευασία
Για το ΤΕΛΕΙΩΜΑ:
Χτυπάμε 1 μορφατ μεταλλικό κουτί με 1 και 1/2 ποτήρι άχνη ζάχαρη και 2 κ.σ. γάλα φρέσκο
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε πρώτα τον ένα πάτο το σιροπιάζουμε με κουτάλι. Βάζουμε πάνω του την λευκή σαντιγί. Βάζουμε πάνω το άλλο παντεσπάνι και το σιροπιάζουμε με κουτάλι και βάζουμε πάνω την σοκολάτα σαντιγί
Τέλος βάζουμε το τρίτο παντεσπάνι το σιροπιάζουμε και βάζουμε την σαντιγί γύρω και πάνω. Διακοσμούμε με μπόλικη τρούφα και φυσικά κερασάκι
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”