Συνταγές
Ένα μοναδικό τσιζκέικ Raffaello – κάνει την διαφορά!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από “Κουζινομαγειρέματα”.
Υλικά
Για τη βάση
2 πακέτα μπισκότα νταιτζέστιβ
1 φλιτζάνι καφέ ανάλατα αμύγδαλα
2 κουταλιές της σούπας ινδοκάρυδο
100 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
Για την κρέμα
200 ml κρέμα γάλακτος
140 γραμ λευκή σοκολάτα
200 γραμμάρια τυρί μασκαρπόνε
1 μικρό ποτήρι τσαγιού Γάλα καρύδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προετοιμασία για τη βάση.
Βάζουμε τα μπισκότα, τα αμύγδαλα, στο μούλτι και τα τρίβουμε,επειτα τα ρίχνουμε σε ενα μπόλ προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Απλώνουμε το μείγμα αυτό σε μια στη φόρμα πιέζοντάς το με τα χέρια μας ώστε να καλύψει τη βάση και τα πλαϊνά τοιχώματα. Επειτα βάζουμε την φόρμα στο ψυγείο
Παρασκευή κρέμας
Για να φτιάξουμε την κρέμα λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και περιμένουμε να κρυώσει. Με ένα σύρμα η στο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει και να σφίξει.
Προσθέτουμε κατόπιν το μασκαρπόνε και το γάλα καρύδας, ανακατεύουμε καλά, ρίχνοντας τελευταία τη σοκολάτα. Επειτα απλώνουμε την κρέμα που ετοιμάσαμε πάνω απο την βάση του μπισκότου και προσθέτουμε μπόλικο ινδοκάρυδο.
Προαιρετικά βάζουμε απο ενα σοκολατάκι raffaello σε κάθε κομμάτι.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 2,3 ώρες και σερβίρουμε.
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ! Καλή επιτυχία αν δοκιμάσετε να την φτιαξετε!!
Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα μας Θυμηθείς
Η Συνταγή είναι από “Κουζινομαγειρέματα”.