Συνταγές
Καταπληκτικό γλυκάκι με ροδάκινα, σκίζει σε εμφάνιση αλλά και σε γεύση – καλή απόλαυση
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Το συγκεκριμένο γλυκό με ροδάκινα, μόνο που το βλέπεις μου τρέχουν τα σάλια!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “ Georgia Chatzimanoli-Grimwood-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΆ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΒΑΓΙΑΡ
(ΈΧΕΙ 4 ΣΕΙΡΕΣ ΜΠΙΣΚΟΤΑ)
250 ΓΡ. ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ
300 ml. ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
4 Κ.Σ ΑΧΝΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 ΚΟΝΣΈΡΒΑ ΡΟΔΆΚΙΝΑ
(ΛΊΓΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ)
300ml ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
2 Κ.Σ ΑΧΝΗ
1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΡΟΔΆΚΙΝΑ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΜΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ..
ΑΔΕΙΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΟΝΣΈΡΒΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΙ..(ΚΡΑΤΆΜΕ ΤΟ ΣΙΡΌΠΑΚΙ…) ΚΌΒΟΥΜΕ ΜΙΚΡΆ ΜΙΚΡΆ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ..ΤΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΜΊΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ.
ΣΤΡΑΓΓΊΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΚΟΝΣΈΡΒΑ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΣΙΡΌΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΔΆΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΈΝΑ ΒΑΘΎ ΜΠΩΛ..ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΥΤΆΜΕ ΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΈΝΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ…ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΠΙΡΕΧ..ΜΌΛΙΣ ΚΑΛΎΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΡΈΜΑ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΆΛΛΗ ΜΊΑ ΣΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΒΑΓΙΑΡ
ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΆΧΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΡΟΔΆΚΙΝΑ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “ Georgia Chatzimanoli-Grimwood-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”