Συνταγές
Μπεζέδες γεμιστοί με κρέμα και καρύδια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Martha Nei – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”
ΥΛΙΚΑ
200γρ ασπράδια αυγών είναι σχεδόν 6-7 αυγά
200γρ κρυσταλλική ζάχαρη
200γρ άχνη ζάχαρη
Χυμό από μισό λεμόνι
2κσ κορν Φλάουερ
Για την κρέμα
2 Κ Σ ζαχαρούχο ψημένο
2 Κ Σ χτυπημένη σαντιγί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εγώ έβαλα Κ καρυδακια στη μέση αν το θέλετε βάζετε αλλιώς μπορείτε να αφήσετε Κ σκέτα χωρίς κρέμα επειδή στο σπίτι θέλουμε με κρέμα εγώ προτίμησα έτσι.
Χτυπάμε τα ασπράδια με το χυμό λεμονιού νά γίνει σφιχτή μαρέγκα και προσθέτουμε σταδιακά την κρυσταλλική ζάχαρη συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να γυαλίσει η μαρέγκα, προσθέτουμε την άχνη και τό κορν Φλάουερ Κ με μια μαριζ απαλά ανακατεύουμε από κάτω πάνω
Αν θέλουμε προσθέτουμε χρώμα ζαχαροπλαστικής εγώ έβαλα ελαφρύ μωβ αλλά ποιο πολύ μου μοιάζει με Ρόζ βάζουμε σε κορνε και βγάζουμε ροζέτες πάνω σε λαδόκολλα.
Στεγνώνουμε τις μαρέγκες στους 90 βαθμούς για 2 ώρες …..
Η Συνταγή είναι από κ. Martha Nei – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”