Συνταγές
3 Απίθανα Σπιτικά Παγωτά από τις Χρυσοχέρες!
Συνταγή της κ. Giota Xrisou
Παγωτο σε 3 γεύσεις
Ακολούθησα την κλασσική πλέον συνταγή με: 1 κουτί φυτική σαντιγί, κουτί γάλα εβαπορέ και ένα κουτί γάλα ζαχαρούχο. Όλα παγωμένα στο ψυγείο.
Αφού χτύπησα διαδοχικά τα υλικά, χώρισα το παγωτό σε 3 μέρη. Στο ένα έβαλα μπισκότα oreo κομμένα στα τρία και κουβερτούρα λιωμένη. Στο άλλο έβαλα μαρμελάδα φράουλα και κομμάτια μπισκότων κανέλας. Στο τρίτο ανακάτεψα κομμάτια μπανάνας και κομμάτια από μπισκότα γεμιστά με κρεμά μπανάνας. Από πάνω έριξα σιρόπι καραμέλας. Γαρνίρισμα το καθένα ανάλογα και μπήκε στην κατάψυξη.
Συνταγή της κ. Tzeni Tsanaktsidou
ΣΠΕΣΙΑΛ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕΡΕΝΤΑΣ!!!
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :Χτυπάμε 500 ml κρέμα γάλακτος για 2 λεπτά και στην συνέχεια βάζουμε 4 κουταλιές γεμάτες της σούπας Μερέντα.
Χτυπάμε αλλά 2 λεπτά και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 7 ώρες!!!Η και όλη νύχτα!!!!!!
Συνταγή της κ. Βικτώρια Κιλιγκαρίδου
Παγωτό καραμέλα!!!
Υλικά: 1 βρασμένο καραμελωμενο ζαχαρούχο (υπάρχει έτοιμο στα σούπερ μάρκετ), ένα μεγάλο εβαπορε αδιάλυτο και ένα μορφατ. Όλα τα υλικά κρύα! Προαιρετικά σταγόνες κουβερτουρας.
Εκτέλεση: Χτυπάμε το μορφατ προσθέτουμε το ζαχαρούχο, το εβαπορε και τέλος τις σταγόνες! Τοποθετούμε σε τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Στολίζουμε με ότι μας αρέσει. Εγω στόλισα με πουράκια, σοκολατάκια, μπανάνα και σιρόπι καραμέλα!!
Συνταγές από τις “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.