Φαγητα
Τέλειες τηγανητές πατάτες γεμιστές με παριζάκι και μοτσαρέλα που σου ανοίγουν την όρεξη
Όλα τα λεφτά… Πολυ ωραία και γευστικά ορεκτικά! Πείτε μας τη γνώμη σας και αν θέλετε να δείτε και άλλες παρόμοιες συνταγές για τηγανητές πατάτες γεμιστές.
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Υλικά
4 ή 5 πατάτες
35 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
25 γρ. κορν φλάορ
κόκκινο πιπέρι
μαύρο πιπέρι
αλάτι
115 γρ. νερό
παριζάκι τριμμένο
μοτσαρέλα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε σε ένα μπωλ, το αλεύρι, το κορν φλάουρ, το κόκκινο πιπέρι, το μαύρο πιπέρι, το αλάτι, και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το νερό σταδιακά, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Παίρνουμε τις πατάτες και τις τρυπάμε με ένα καλαμάκι. Με το μαχαίρι, τις κόβουμε κυκλικά.
Ρίχνουμε άφθονο ηλιέλαιο στο τηγάνι και αφού βουτήξουμε τις πατάτες στο μίγμα τις βάζουμε στο τηγάνι. Τηγανίζουμε μέχρι να ψηθούν καλά.
Μετά το τηγάνισμα, τις βάζουμε σε μία πιατέλα και γεμίζουμε τα κενά με το παριζάκι και την μοτσαρέλα. Κατόπιν τα βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά.
Δείτε τη συνταγή αναλυτικά για τηγανητές πατάτες γεμιστές εδώ:
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis