Γλυκα
Πανεύκολο προφιτερόλ με 3 μόνο υλικά, παίρνει 10!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Το σίγουρο είναι ότι πάλι θα φάμε – προφιτερόλ με αφράτα κρουασανάκια και κρέμα κακάο!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Υλικά
κρουασανάκια
2 φάκελοι κρέμα κακάο στιγμής με γεύση φουντούκι
640 γρ. γάλα κακάο ή σκέτο
τριμμένη σοκολάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε 7 μικρά μπωλ τα τοποθετούμε στον πάγκο, σπάζουμε τα κρουασανάκια με τα χέρια και τα τοποθετούμε στα μπωλ ανά ένα.
Αναμιγνύουμε την κρέμα κακάο με το γάλα και ανακατεύουμε με το σύρμα στον κάδο του μίξερ για 2 έως 3 λεπτά. Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα μπωλ.
Αδειάζουμε ποσότητα από την κρέμα στα μπωλάκια και πασπαλίζουμε με την τριμμένη σοκολάτα.
Στη συνέχεια, βάζουμε τα μπωλάκια στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο, ή ακόμα καλύτερα τα αφήνουμε όλο το βράδυ.
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής :
Κάνε εγγραφή στο κανάλι και διάλεξε την επόμενη ξεχωριστή συνταγή για “προφιτερόλ ” !
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή για νόστιμα και λαχταριστά προφιτερόλ – γίνονται σκέτη απόλαυση
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαρια Μιχου-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ-Κυριακη Νικολακοπουλου”
Υλικά – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 1 λίτρο γάλα 1 συσκευασία σοκολάτα κουβερτούρα 125 γρ 100 γρ κακάο 1 φλιτ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλιτ ζάχαρη Ανακατεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία νεφρί να πήξει το φλιτ τσαγιού είναι 200 εμέ στο τέλος ρίχνουμε εάν σφηνάκι κονιάκ η λικέρ
Σε ποτήρια η σε πυρεξ κόβουμε 100 γρ κρουασάν έτοιμα μιλάει μικρά Αφού κρυώσει λίγο η κρεμά μας μοιράζουμε στα ποτήρια παγώνουμε στο ψυγείο και γαρνίρουμε με σαντιγί και ότι άλλο θέλουμε
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαρια Μιχου-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ-Κυριακη Νικολακοπουλου”